Even voorstellen:

 

​

Binnen de onderwijspraktijk begeleid ik, Lianne Dolleman-Alards, als remedial teacher voornamelijk leerlingen binnen het voortgezet onderwijs. In deze fase gebeurt er veel in het leven; van een vertrouwde omgeving naar een nieuwe school, een andere manier van leren, nadenken over je toekomst, veranderingen in je lichaam. Teveel om op te noemen. 

Het is bewonderenswaardig om te mogen meemaken hoe iedere leerling hiermee omgaat en een eigen visie op het leven ontwikkelt. In dit hele proces komen er ook wel eens uitdagingen voorbij; ik ben dankbaar en blij dat ik leerlingen hierin kan en mag begeleiden. 

Mijn bevoegdheid als docent heb ik in 2010 behaald en ik heb ervaring binnen het onderwijs in Nederland en Bonaire.

In december 2018 is er voor Bonaire een nieuwe vorm van begeleiding bij gekomen. Begeleiding met behulp van paarden; ook wel paardentherapie genoemd. Binnen deze vorm van begeleiding staat het welzijn van het paard en het kind centraal; hiervoor heb ik dan ook aanvullende cursussen gevolgd. 

Het is iedere keer weer bijzonder om te zien wat de impact van een paard kan hebben op kinderen. De liefde voor paarden en mijn passie om kinderen te ondersteunen komt in deze manier van begeleiden volledig samen.

Lianne Dolleman-Alards

Remedial teacher en paardentherapeut

Vera Dohmen

Kaya Jupiter 15 Kralendijk

Tel: +599 7864977

​K.v.K. nummer 10211

Contact                                                                      Copyright

(C) Copyright 2019 Onderwijspraktijk Het Talent B.V.

Website gerealiseerd door Piet Vergoossen