Even voorstellen:

 

Alie Karman is mijn naam. Het is mijn passie om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling tot unieke zelfstandige mensen.

Dat is de reden waarom ik leerkracht en remedial teacher, dyslexie specialist, intern begeleider en beeldbegeleider, coach met videobeelden, ben geworden.

​

Gedurende 35 jaar heb ik in Nederland veel ervaring opgedaan bij de begeleiding van individuele kinderen en op scholen. Als dyslexie-specialist heb ik met veel plezier gewerkt voor Onderwijszorg Nederland.

Alie Karman 

Remedial Teacher en dyslexie-specialist

Voor basisschool-leerlingen met problemen op 't gebied van lezen, spelling, woordenschat, begrijpend lezen, rekenen en/of gedragsproblemen bent u bij mij aan 't juiste adres. Ik onderzoek wat uw kind al wél kan, kijk naar de mogelijkheden en ontwikkel dan een plan op maat. 

​

Ieder kind verdient het om zich zo optimaal mogelijk te kunnen ontwikkelen en soms heeft een kind daar extra begeleiding bij nodig. Ik streef ernaar dat zij na een korte periode weer gemotiveerd en op niveau aan het onderwijs kunnen deelnemen.

Om op de hoogte te blijven van de meest recente inzichten en ontwikkelingen in het onderwijs, heb ik veel contact met collega’s in Bonaire en Nederland, lees ik graag en volg ik regelmatig cursussen.

Respect, eigenheid, talent, zelfvertrouwen, veiligheid en motivatie zijn sleutelwoorden binnen mijn begeleiding.

Vera Dohmen

Kaya Jupiter 15 Kralendijk

Tel: +599 7864977

​K.v.K. nummer 10211

Contact                                                                      Copyright

(C) Copyright 2019 Onderwijspraktijk Het Talent B.V.

Website gerealiseerd door Piet Vergoossen